Bine ati venit

Astazi putem vizita țara lui Israel care a fost dintotdeauna visul celor mai mulți credincioși, nu întotdeauna posibilă din pricina condițiilor politice ale vremii, a distanței, sau a lipsei resurselor bănești. La ora actuală durata călătoriei spre Israel este o chestiune de ore, iar prețul biletului de avion la îndemâna celor mai mulți dintre noi. Cheltuiala călătoriei va fi o investiție unică în viață, deosebită de toate celelalte investiții ale tale, de care nu-ți va părea rău și ale cărei beneficii sunt garantate.

Pentru un credincios, o vizita în Israel va prețui mai mult decât un concediu de odihnă petrecut în stațiuni cu faimă, decât vizitarea unor muzee celebre, sau rezolvarea unor probleme pe lângă casă. Acolo, fiecare obiectiv vizitat îți va deschide mai bine ochii spre înțelegerea multor pasaje din Scripturi, te va ajuta să faci conecții între profețiile Vechiului Testament și împlinirea lor prin viața și lucrarea lui Isus și-ți va umple sufletul de amintiri de neuitat.

În Israel, Fiul lui Dumnezeu a ales Să se întrupeze, a sfințit țărâna călcând cu piciorul pe potecile ei, Și-a ales și învățat ucenicii, a vestit Evanghelia, a vindecat pe bolnavi, a pătimit și a înviat. Meditând la aceste lucruri, credința ta se va lega pentru întotdeauna de locurile tangibile în care Creștinismul s-a născut. Va constitui un puternic imbold pentru tine spre a imita pe Isus, pe ucenici și pe înaintașii în credință.

Mircea Doctor reprezentînd compania Banat Travel Service LLC, (care a organizat deja 3 grupuri cu biserica Philadelphia din Portland, Oregon) organizează o vizita in Israel.

De asemenea daca doriti sa organizati un pelerinaj cu biserica dumneavoastra va rog sa ma contactati.

Inchei cu o parte a versetului din Iacov 4:15 „Dacă va vrea Domnul, vom trăi și vom …”   vizita Tara lui Israel in anul 2020.

Vă mulțumesc și vă doresc un an nou binecuvântat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *